AUTOCARS BARRERA, S.L.

ELS NOSTRES SERVEIS

Transport escolar

Autocars Barrera té una àmplia experiència en el transport escolar i els vehicles compleixen la normativa pel transport d’escolars o menors.

Actualment, realitzem el servei de transport escolar de tots els centres de Tordera i diàriament traslladem centenars d’alumnes de casa seva a les respectives escoles.

Sortiu de classe i veniu amb nosaltres a conèixer tot allò que hi ha fora de les aules, us portem a Barcelona, Olot, París, Roma... o allà on vulgueu!

Esteu preparant una sortida de colònies i necessiteu transport d’autocar? Autocars Barrera us hi portem, demana’ns pressupost.

Transport escolar

Excursions

Si decidiu fer una escapada d’un o més dies a Andorra, Montserrat, Tarragona o a qualsevol altre indret, els nostres conductors us hi portaran. No dubteu en demanar-nos consell, us assessorarem amb tot el que necessiteu i estigui al nostre abast. Segur que repetireu!

Excursions

Trasllats - Transfers

Si necessiteu transport per a què us portin o us vinguin a buscar a l’aeroport del Prat (Barcelona) o al de Girona – Costa Brava, al Port de Barcelona, a qualsevol estació de tren o destí, us hi traslladarem amb la màxima puntualitat i ens adaptem a qualsevol grup gràcies a la nostra àmplia gamma de vehicles de diferent capacitat.

Si veniu de vacances a la Costa Brava o a la costa del Maresme i necessiteu que us traslladem d’una manera còmode, ràpida i puntual fins a la porta del vostre hotel o allotjament i/o us tornem a l’aeroport, port o estació de tren, no dubteu en demanar-nos pressupost.

Trasllats - Transfers

Associacions esportives i de lleure

Autocars Barrera us porta a jugar el partit de futbol, bàsquet, hoquei ... o al campionat de patinatge o qualsevol altre esdeveniment esportiu, us traslladarem a tot l’equip, junts celebrarem totes les victòries!

Si sou una penya, agrupació, esplai o qualsevol altre tipus d’associació i necessiteu un autocar per anar a veure un partit, una obra de teatre... o voleu que us traslladem a una casa de colònies, al circuit de Montmeló o a qualsevol altre lloc, recordeu que tenim autocars amb diferents capacitats per adaptar-nos a qualsevol grup.

Associacions esportives i de lleure

Transports d'empreses

Tenim àmplia experiència en el trasllat regular de personal d’empreses fins al seu centre de treball, destacant per la nostra puntualitat i seriositat. L’amplia gamma de vehicles des de 16 fins a 60 places ens permet adaptar-nos a les diferents necessitats.

Podeu contractar els serveis d’Autocars Barrera pels trasllats als dinars o sopars d’empresa. Així mateix, disposem de vehicles d’alta gamma pels desplaçaments de clients, directius o empleats d’altres centres de treball que vinguin a visitar les vostres instal·lacions.

Transports d'empreses

Casaments

Deixeu en bones mans el dia més important de la vostra vida, els convidats quedaran encantats dels nostres autocars i conductors. No dubteu en contractar els nostres serveis per traslladar als convidats i així puguin gaudir tranquil·lament d’aquest gran dia.

Casaments

Comiats de solters

Esteu preparant un comiat de solter/a i necessiteu transport per oblidar-vos del cotxe i anar tots junts a Barcelona, Mataró, Platja d’Aro o a on tingueu pensat? Podeu contractar els nostres serveis, demaneu-nos pressupost.

Comiats de solters

Circuits

Si el que voleu és marxar a fer quilòmetres per conèixer món, els nostres vehicles i conductors amb àmplia experiència us hi portaran. Tant si necessiteu anar a Galícia, Andalusia, Itàlia, França o qualsevol destí Europeu, podeu comptar amb els nostres serveis.

Circuits

Agències de viatges

Entre els nostres clients hi figuren destacades agències de viatges que confien amb la nostra experiència i en la qualitat dels serveis que prestem alhora de contractar-nos.

Si ets una agència de viatges i necessites els nostres serveis, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Agències de viatges

AUTOCARS BARRERA, S.L.

Veïnat Sant Pere, 39

08490 Tordera

BARCELONA

T. +34 937 640 596

F. +34 937 642 567

info@autocarsbarrera.cat

+34 937 640 596

info@autocarsbarrera.cat

Avís legal - Política de privacitat - Cookies - Política de qualitat - Carta de Serveis
AUTOCARS BARRERA, S.L. Troba'ns a:   Facebook   Twitter