AUTOCARS BARRERA, S.L.

FAQs PREGUNTES FREQÜENTS

Hi ha dret d’admissió?

No s’admetran viatgers embriacs, ni drogats, ni portadors d’armes o objectes que puguin ser usats coma a tal, sempre tindrà el conductor l’última paraula.

Amb quina antelació cal estar a la parada?

Li recomanem presentar-se a la parada amb 5 - 10 minuts d'antelació respecte a l'horari fixat de pas. Recordi que una forma de fer més visible la seva presència al conductor es realitzant "l'alto" amb la mà, sobretot si es troba en una parada amb gran afluència de vehicles o per la que circulen altres itineraris.

Es poden portar animals?

Sí, sempre i quan vagin dins un receptacle rígid que cobreixin tot l’animal. No obstant, es permet l’entrada de gossos guia per invidents.

On puc comprar els tiquets del transport urbà?

A dins del bus que realitza el servei, el conductor us expedirà els bitllets. No s’acceptaran bitllets superiors a 20.- € en el transport urbà, no obstant, estarà subjecte a disponibilitat de canvi.

En el transport urbà es poden fer parades diferents a les establertes?

No, no es permet fer parades diferents a les establertes oficialment.

Es poden portar bicicletes?

Sí, sempre i quan càpiguen al maleter del vehicle. Així mateix, la companyia agrairia que s’indiqués prèviament a la realització del servei.

No obstant, el conductor com responsable del vehicle tindrà la decisió final sobre si permet l’accés o no de la bicicleta a l’autobús.

Es pot viatjar amb patins posats?

No es pot viatjar amb patins posats ni amb altres materials molestos o perillosos, sempre tindrà el conductor l’última paraula.

Es pot fumar o consumir aliments o begudes a l’autocar?

No, no està permès en cap cas fumar a l’interior dels vehicles, ni consumir aliments ni begudes alcohòliques o de qualsevol tipus.

En un comiat de solter, es permet l’accés de stripers o la realització algun espectacle a l’autocar?

No, està totalment prohibit que cap striper o tercera/es persona/es accedeixin a l’autocar per realitzar qualsevol tipus d’espectacle. La contractació del servei per realitzar trasllats de comiats de solters/es és limita als desplaçaments de les persones del grup.

Com puc recuperar un objecte perdut en l’autocar?

En cap cas ens fem responsables per la pèrdua de qualsevol objecte. No obstant, podeu trucar o dirigir-vos a la nostra oficina per preguntar si hem trobat l’objecte perdut.

És obligatori l’ús del cinturó de seguretat?

L’ús del cinturó de seguretat és d’obligatorietat a aquells vehicles que en disposin, i l’usuari n’és responsable del seu ús.

AUTOCARS BARRERA, S.L.

Veïnat Sant Pere, 39

08490 Tordera

BARCELONA

T. +34 937 640 596

F. +34 937 642 567

info@autocarsbarrera.cat

+34 937 640 596

info@autocarsbarrera.cat

Avís legal - Política de privacitat - Cookies - Política de qualitat - Carta de Serveis
AUTOCARS BARRERA, S.L. Troba'ns a:   Facebook   Twitter