AUTOCARS BARRERA, S.L.

EMPRESA AUTOCARS BARRERA, S.L.

Autocars Barrera, S.L. és una empresa familiar dedicada al transport de viatgers per carretera i amb més de 20 anys d’experiència en el sector. En tot moment busquem la qualitat en els serveis que prestem, donant molta importància al tracte amb els clients, a la puntualitat, al manteniment dels vehicles i a la professionalitat dels nostres conductors.

La seu de la companyia es troba a Tordera (Barcelona), municipi situat en el límit de la província de Barcelona i Girona, i de la Costa Brava i la costa del Maresme, molt a prop d’importants destinacions turístiques com Lloret de Mar, Blanes, Tossa de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar, Calella, etc. Essent un punt estratègic que ens permet poder oferir els nostres serveis en la zona de les províncies de Barcelona i Girona.

La nostra finalitat és que el client quedi satisfet amb els serveis que oferim, per aquest motiu busquem un tracte directe i de qualitat, donant el nostre assessorament en tot moment, ja que entenem que la millor publicitat és poder donar el millor servei possible als nostres clients. Aquest fet ha provocat la fidelització de molts d’ells i el creixement de l’empresa gràcies a la confiança dipositada en nosaltres.

Contacte amb nosaltres
AUTOCARS BARRERA, S.L.

BORSA DE TREBALL

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres pots omplir la fitxa que trobaràs a continuació, a on podràs adjuntar-hi el teu currículum.

He llegit i accepto la Política de Privacitat

OFERTES DE FEINA

  • En aquests moments no tenim cap oferta de feina. No obstant, si tens el carnet de conduir D i el C.A.P., pots enviar-nos el teu currículum. Valorarem experiència en el sector de transport de viatgers per carretera.

AUTOCARS BARRERA, S.L.

Veïnat Sant Pere, 39

08490 Tordera

BARCELONA

T. +34 937 640 596

F. +34 937 642 567

info@autocarsbarrera.cat

+34 937 640 596

info@autocarsbarrera.cat

Avís legal - Política de privacitat - Cookies - Política de qualitat - Carta de Serveis
AUTOCARS BARRERA, S.L. Troba'ns a:   Facebook   Twitter