Legal

El domini: http://www.autocarsbarrera.com és propietat de l'empresa AUTOCARS BARRERA, S.L., amb el NIF B-60416302 Registre Mercantil de Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en VOLUM: 27.283, SECCIÓ:60, FULLA: B-116.188. El domicili de l'empresa és Veïnat Sant Pere, 39 - 08490 Tordera - BARCELONA. També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. +34 937 640 596 o l'e-mail:info@autocarsbarrera.cat

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de AUTOCARS BARRERA, S.L..

Responsabilitat en els enllaços:

AUTOCARS BARRERA, S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. AUTOCARS BARRERA, S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de AUTOCARS BARRERA, S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Veïnat Sant Pere, 39 - 08490 Tordera - BARCELONA, Ref. Protecció de dades.